theaterbron.nl
oorspronkelijke makers

BRON MAKERS MAAKSELS

BOEKING BEELD CONNECT

 DE MAKERS

van de maaksels


Bart Vieveen
dramaturg, tekstschrijver en regisseur
Bart is het dramaturgisch brein bij theaterbron.nl. Hij is gepromoveerd theater-, film- en literatuurwetenschapper. Bart was werkzaam bij het RO-theater in Rotterdam en als rector/bestuurder van het Stedelijk Gymnasium in Leiden. In de ruim veertig jaar dat hij zich met theater bezighoudt regisseerde hij een grote hoeveelheid toneel- en muziektheaterproducties. Zijn fascinatie voor het gedachtegoed van Freud als theatraal element kwam eerder tot uiting in de succesvolle dubbelvoorstelling Anna & De Wolvenman. Andere belangrijke producties waren The Family, Ghetto, De Dood en het Meisje, Slooptheater, Medea (samen met Siebel) en Antigone.


Lidewij Gerits

acteur

Lidewij is vaste speler bij theaterbron.nl. Zij is begonnen bij een jeugdtheatergezelschap waarna zij al snel de overstap maakte naar het Imperium Theater. Daar werkten zij voor het eerst samen met Vieveen en Siebel. Met Siebel samen maakte ze de productie Zullen we het Liefde noemen die geselecteerd werd voor het landelijke TheaterCircuit. Lidewij volgde een acteeropleiding bij de Lucas Borkel Acteursschool. Met TG Memo maakte zij al eerder producties in eigen beheer onder regie van Jules Noyons. Daarnaast is Lidewij psychotherapeut en werkt zij in een eigen praktijk.  Ook werkt zij als trainer en supervisor.


Erik Siebel

acteur

Erik is vaste speler bij theaterbron.nl. Hij werkte vaker samen met Vieveen in regie en spel. Erik speelde meer dan 30 theaterstukken en regisseert zelf theaterproducties. Hij is artistiek leider bij het populaire en aantrekkelijke theaterfestival Schemerstad Leiden.

Naast maker is hij adviseur en interimmanager in het onderwijs. Hij wordt ook vaak ingezet als dagvoorzitter of moderator bij groepssessies en organiseert met zijn bedrijf DE ONDERWIJSSALON mooie inhoudelijke evenementen.

www.siebel.nu  - www.onderwijssalon.nl www.schemerstad.nl

BRON MAKERS MAAKSELS

BOEKING BEELD CONNECT


E-mailen
Bellen